Om os

Formue Nord er en specialiseret kapitalforvalter. Vi er den ledende aktør indenfor vores primære niche; at skræddersy finansieringsløsninger til børsnoterede mikro-, small- og midcap virksomheder i Norden.

Igennem vores investeringsselskaber leverer vi effektiv risikospredning til vores medinvestorer. Her spiller vores nichefokus en altafgørende rolle, for det er vores dybe ekspertise indenfor et afgrænset udvalg af investeringsstrategier, som gør, at vi kan levere et attraktivt forventet afkast, som er upåvirket af aktiemarkedernes op- og nedture.

Teamet bag

Thøger Dam Johansen

Adm. direktør & Partner

tdj@formuenord.dk +45 26 80 45 96

Thøger Dam Johansen

Adm. direktør & Partner

Thøger er administrerende direktør for Formue Nord A/S. Udover sin rolle som direktør i Formue Nord er Thøger fungerende COO og CFO. Thøger er således ansvarlig for Formue Nords administrationsfunktion og den daglige ledelse heraf, og har det overordnede operationelle og finansielle ansvar. Thøger er uddannet på Copenhagen Business School med en kandidat i Applied Economics and Finance.

tdj@formuenord.dk +45 26 80 45 96

Rasmus Viggers, CFA

Investeringsdirektør & Partner

rv@formuenord.dk +45 28 55 34 74

Rasmus Viggers, CFA

Investeringsdirektør & Partner

Rasmus er ansvarlig for investeringerne. Han har været aktiv på børsmarkederne og i særdeleshed indenfor vores nicher i 15 år, og er blandt de førende eksperter i Norden indenfor kapitaludvidelser. Han er uddannet i finansiering på CBS og har derudover også gennemført CFA-uddannelsen.

rv@formuenord.dk +45 28 55 34 74

Mikkel Christian Hagel

Investment Manager & Partner

mch@formuenord.dk +45 61 67 99 13

Mikkel Christian Hagel

Investment Manager & Partner

Mikkel er en del af investeringsteamet hos Formue Nord og er bl.a. ansvarlig for vores investeringer på det svenske marked. Mikkel har været en del af Formue Nord siden januar 2017 og arbejdede inden da som revisor. Han er uddannet cand.merc.aud. med speciale i kapitalmarkedsforhold på Aalborg Universitet.

mch@formuenord.dk +45 61 67 99 13

Mads Krarup Johansson

Analytiker

mkj@formuenord.dk +45 28 43 77 29

Mads Krarup Johansson

Analytiker

Som en del af investeringsteamet hos Formue Nord, er Mads bl.a. ansvarlig for screening og analyse af potentielle investeringer samt analyse af eksisterende aftaler. Han er bankuddannet bl.a. med en baggrund hos Danske Bank og Nordea – samt en række investeringsselskaber.

mkj@formuenord.dk +45 28 43 77 29

Chris Albertsen

Analytiker

ca@formuenord.dk +45 24 85 76 99

Chris Albertsen

Analytiker

Chris er ansvarlig for Formue Nords compliance- og risikostyringsfunktion. Arbejdet omfatter bl.a. den løbende måling og overvågning af risici og risikorammer, samt udførelsen af periodiske stress test. F.eks. overvåger Chris den løbende markeds- og valutaafdækning for Formue Nord Markedsneutral og Formue Nord Fokus, og han foretager også løbende overvågning og analyse af porteføljernes likviditetsrisiko, koncentrationsrisiko, modpartsrisiko mv. Chris er ansvarlig for compliance og udfører i samarbejde med Deloitte complianceopgaver på Formue Nords funktioner og forretningsområder. Chris har en kandidat i Finance fra Aarhus Universitet.

ca@formuenord.dk +45 24 85 76 99
Formue nord A/SForvaltningsselskab Formue nord Markedsneutral A/SInvesteringsselskab Formue Nord Fokus A/SInvesteringsselskab

Selskabsoversigt

Investeringsforvaltningsselskabet Formue Nord A/S er forvalter for to investeringsselskaber, Formue Nord Markedsneutral A/S og Formue Nord Fokus A/S. Investeringsselskaberne er selvstændige aktieselskaber, som er ejet af vores medinvestorer og er selvstændige juridiske enheder.

Formue Nord A/S er registreret forvalter af alternative investeringsfonde (FAIF) hos Finanstilsynet. Formue Nord Markedsneutral A/S og Formue Nord Fokus A/S er alternative investeringsfonde (AIF).

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Få nyheder direkte i din indbakke.